Var det inte för sent?

Ibland så undrar man verkligen…

Bara för några dagar sen så meddelade DN oss att det var för sent att försöka göra nåt åt FRA-lagen.

Om det verkligen var det så varför försöker de nu idag påverka? En artikel och en ledare bara några dar innan omröstningen.

Var det inte för sent? Röker de på eller vad?

Andra som bloggar om FRA:

Hultins tankegång, xzpq, Björn Wadström – ettan, Drottningsylt, Röd Libertarian, Tomas sida, Carl Melin, Ups & Downs, Mina Moderata Karameller, Media Culpa, Syrrans Granne, Lenas bloggik i ordning och kaos, Blogge Bloggelito, Politruck, Henrik Sjöholm, Jinges web och fotoblogg, Opassande, Creativedirector.se, DEMOFON, Blogge Bloggelito igen, Peter J Olsson, Moderna Myter, Det Progressiva USA, Sagor från livbåten, Bloggtidningen, Hultins tankegång igen, xzpq igen, Björn Wadström – ettan igen, Drottningsylt igen, Röd Libertarian igen, Tomas sida igen, Carl Melin igen, Ups & Downs igen, Mina Moderata Karameller igen, Media Culpa igen, Syrrans Granne igen, Lenas bloggik i ordning och kaos igen, Blogge Bloggelito #3, Politruck igen, Henrik Sjöholm igen, Jinges web och fotoblogg igen, Opassande igen, Creativedirector.se igen, DEMOFON igen, Blogge Bloggelito #4, Peter J Olsson igen, Moderna Myter igen, Det Progressiva USA igen, Sagor från livbåten igen, Bloggtidningen igen, Le blogg officiel, SEO-SEM, Åsiktstorped, andra sidan, Dexion, Rick Falkvinge (pp), Mina dagliga bestyr, Rick Falkvinge (pp) igen, filmflykt, Bloggen Bent, Beta Alfa, Sorterade och osorterade tankar, Blogge Bloggelito #5, Herr Klokboks Kollektion, Bloggen Bent igen, Mina Moderata Karameller #3, deep.edition, Drottningsylt #3, Leiph Berggren, Skick, Hultins tankegång #3, Svensson, Pimli i vardagen, Peter J Olsson #3, Beta Alfa igen, Peter J Olsson #4, Mina Moderata Karameller #4, Johan Ronström, Christermagister, Syrrans Granne #3, Pasteys Plats, Fingret på Alliansen, Tomas sida #3, Henrik Sjöholm #3, Tomas sida #4, Basic personligt, Peter J Olsson #5, Peter J Olsson #6, Kulturbloggen, Anna Troberg, Mina Moderata Karameller #5, Caught in the act, Jinges web och fotoblogg #3, Svensson igen, Opassande #3, Som jag bäddar, Björn Wadström – ettan #3, Björn Wadström – on all sides, Rick Falkvinge (pp) #3, Politruck #3, Fajaf Blog, gardebring.com | anders.nu, Loci.se, Rick Falkvinge (pp) #4, Stationsvakt, Gester…med ord, Alesia Goncharik, Bäst på internet i dag, Sassas samlade svammel 2, the real mymlan, Conjoiner, hyperdrive.se, Bloggen Bent #3, Svensson #3, Bloggen Bent #4, Mina Moderata Karameller #6, Radikalen, Syrrans Granne #4, Stockholm enligt Ankersjö, johaneriksson.se, Oväsentligheter, Jinges web och fotoblogg #4, Peter J Olsson #7, Bloggen Bent #5, Beta Alfa #3, Stationsvakt igen, Alliansfritt Sverige, Blogge Bloggelito #6, liutas.blogspot.com, Alter Ego Resonerar, Politik, Funderingar och foton, Röd Libertarian #3, Drottningsylt #4, erlanderbrigaderna, Tomas sida #5, En fd. skejtares dagbok, Magazine HumbleBee, Leiph Berggren igen, älskade dumburk, Roger Jönsson, Hultins tankegång #4, Åsiktstorped igen, Syrrans Granne #5, Drottningsylt #5, Risajklern, andra sidan igen, Med fingrarna i ekorrhjulet, Caught in the act igen, Basic personligt igen, Dexion igen, Sagor från livbåten #3, Conjoiner igen, Framtidstanken, Hultins tankegång #5, Caught in the act #3, Opassande #4, Blogge Bloggelito #7, Art of Work, Carina Brandow

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Övervakning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s