Det har börjat nu!

Debatten är äntligen igång. Anders Karlsson (s) är igång och pratar. Långtråkigt med massa prat om att anpassa underättelseverksamhet men att moderaterna går för långt och att FRA kan trampa på tårna för SÄPO och polisen och att det behövs mer integritetsskydd ifall FRA-lagen ska röstas igenom.

Det låter på honom som om de egentligen är för lagen, men att det behövs mer skydd för integriteten och att eftersom det saknas så är sossarna emot. De vill ha ett nytt lagförslag som har mer integritetsskydd om jag förstått honom rätt.

Det innebär att sossarna FORTFARANDE inte förstår exakt hur integritetskränkande förslaget i sig egentligen är.

Pingat på Intressant.

Detta inlägg publicerades i Övervakning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s