Pwned!

Har fått i mig lite mat och det börjar bli dags att skriva nåt.

Titeln till posten kommer från när Karin Enström (m) möter Jan Guillou i debatt om FRA. Tja… vad mer kan man säga.

Fredrik Reinfeldts uttalande igår på TV4 är däremot bara skrämmande. Jag kan ärligt säga att jag inte tyckte om Göran Persson eftersom han verkade väldigt maktkåt och arrogant. Jag hade viss förhoppning på att Reinfeldt skulle vara bättre, men jag hade uppenbarligen fel… Nåt upplyftande är att Expressen har en artikel med rubriken: ”Hotar att fälla spionlagen” vilket får det att låta som om tre redan ska rösta nej och att en fjärde är på väg att falla. Hoppas det stämmer… eller… Hoppas att fler gör det.

Själv har jag fastnat på bild och vill försvara mitt tröjval med att jag ville att folk utanför riksdagen lätt skulle känna igen mig. 🙂 Har vita kläder med mig. Har inte bestämt mig än för om jag ska följa med de som går till läktaren eller om jag sitter kvar och bloggar… Jag bestämmer mig i sista stund som man tydligen gör som politiker. 😉

Jag tycker verkligen om Erik Laakso som polisanmäler FRA. Helt underbart gjort! 😀

Och i skrivande stund så får jag en länk till Expressen där vi får veta att det uppenbarligen finns i alla fall två stycken med ryggrad Cecilia Wikström och Birgitta Ohlsson eftersom de kommer att rösta nej. Starkt jobbat! Om det stämmer så har vi i alla fall två stycken folkhjältar!

Rick sa just att Aftonbladet också livebloggar. 😀

Pingat på Intressant.

Detta inlägg publicerades i Övervakning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s