Tiefensee ljuger

Tiefensee från centern ljuger som härskarteknik för att få alla i centern att rösta ja.

Stå på er Annie och Fredrick och se till att sänka det här skeppet nu! Ni har ett ohyggligt stöd för att RÖSTA NEJ!

Från Oscar Swartz:

Bara ett litet exempel där en känd Stockholms-DJ skriver så här kl 04:38 i natt:

”Jag kom nyss hem efter lite skivspelande o klubbande på [clip …]. Ville bara säga att i stort sett allt vi pratade om ikväll på krogen, vid sidan av fotbolls-EM, var FRA-lagen. Exakt ALLA mina vänner, bekanta och alla andra ute i Stockholmsnatten diskuterar detta nu. Folk som normalt inte ens bryr sig om att gå till valurnorna ens vars fjärde år. Den här frågan har engagerat folk på ett sätt som jag knappt kan minnas en politisk fråga gjort sen kanske Lasermannen/Ny Demokrati/rasism-eran för typ femton-sjutton år sen eller nåt. Det är vackert, och bara en sån sak som att mina slackervänner är peppade på att gå upp sju på morgonen och demonstrera utanför Riksdagen på onsdag, det är väl en seger om något. [clip …] Och Oscar: När jag sa till mina vänner att jag var lite smått bekant med dig så blev de typ kåta. Du är deras idol. Hoppas ni fattar det. Jag är stolt över att nästan få känna er.”

Andra livebloggare (skicka fler länkar om ni har):
Opassande
Rick Falkvinge
Anna Troberg
Oscar Swartz
Aftonbladet
Politikerbloggen

Pingat på Intressant.

Detta inlägg publicerades i Övervakning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tiefensee ljuger

  1. Mulle skriver:

    allvarligt talat börjar jag undra om det inte är dags och revoltera mot denna fashistutveckling .

    Synligare kan en smygdiktatur inte bli.

    Jag tänkter dock inte acceptera detta med mina skattepengar antingen lägger dom enr Fra eller så flyttar jag från denna stora lögn som får kritik från alla håll.

  2. PiratJanne skriver:

    Jag förstår precis vad du menar, men jag tror inte det här är över. Vi kan fortfarande vinna! Stanna kvar och slåss med oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s