Katastrofal middag

Sen igår har jag varit på Pride i partiets tält och då blir det att man måste a betalmiddag. Eftersom så ändå var fallet så tänkte jag släpa med min flickvän till Abyssinia på Ringvägen. Jag har varit där en 2-3 gånger innan och det har varit ett helt okej ställe. Inte toppklass, men absolut inte dåligt.

Eftersom jag släpade med mig tjejen dit så gick det så klart uselt.

Den här gången var servicen usel, den var långsam och vi fick inte det vi beställde. Utöver det så hade de nåt uppträdande som var väldigt högljutt (och som de inte varnade/informerade om innan) och sabbade alla chanser till samtal. Vi fick visserligen flytta till ett annat, angränsande rum men då hade det redan varit så mycket strul att man hade tröttnat.

Utöver det så var mitt kött nåt otroligt segt och när jag ville betala så synes ”vår” servitris inte till och de andra två villa knappt titta på mig.

Det riktigt sorgliga var ju att jag såg andra få helt klart bättre service och det kändes som om vi blev straffade för att vi inte var stamgäster. Innan idag hade jag gärna rekommenderat Abyssinia till folk. Nu vet jag inte ens om jag vill försöka gå dit igen själv…

Pingat på Intressant.

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s