Pride – Varför bry sig?

Nu förväntar du dig kanske en lång dräpande harang om att Pride inte behövs och vad annat skoj (eller inte beroende på hur väl du känner mig) du kan tänka dig. Men då blir du besviken.

För vad jag undrar över är varför man ska bry sig så jävla mycket om vad folk gör i sängen? Seriöst. Varför tycker vissa människor (homofober och andra) att det är så jävla viktigt vad andra har för sig i sängen? Är de för att de har så sjukt tråkigt själva?

Jag kommer att tänka på ett gammal skämt som går i stil med: ”A puritan is someone who is deathly afraid
that someone, somewhere, is having fun.”

Så länge som alla inblandade är vuxna (eller snarare byxmyndiga) och är med på det frivilligt så bryr jag mig ärligt talat inte hur många man är, eller vem som gör vad med vem. Så jävla intressant tycker jag inte att andra människors sexliv faktiskt är. Då fokuserar jag hellre på mitt eget och ser till att jag har så kul som möjligt istället för att försöka se till att andra har tråkigt.

Pingat på Intressant.

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Pride – Varför bry sig?

  1. Ysabell skriver:

    Amen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s