Moderaternas senaste utspel

Av de läsare jag har här så är det väl inte många som har missat moderaternas senaste utspel, men om nån har det så tar vi det från början. Det började med att 14 moderata kommunalpolitiker fattade kritiken från folket och skrev en debattartikel till DN, nåt som inte gillades av den moderata ledningen. Det ogillades faktiskt så mycket att de skickade ut ett internt mail till alla moderater som så klart läckte ut till nätet för allmän beskådning. Vissa moderater tyckte så klart att det mailet visade på vilken okunskap kommunalpolitikerna hade, men tyvärr är det de själva som inte har fattat vad det hela handlar om.

Jag hade tänkt skriva lite mer om mailet, men sen börjar Emma med en kort sågning innan Rick fortsätter med motorsågen. Det känns lite överflödigt att säga nåt mer efter det. Tyvärr lär väl många inom moderaterna gå på det som står i mailet trots att det är så galet fel som det bara kan bli.

Pingat på Intressant. Andra bloggar om ,

Detta inlägg publicerades i Övervakning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Moderaternas senaste utspel

  1. Anders W skriver:

    Enklast är väl om vi helt enkelt skickar Emmas, Ricks och Blogges sågningar till alla politiker? Jo jag vet det blir en del…

  2. PiratJanne skriver:

    😀 Jag gillar verkligen idén! Verkligen! Men jag misstänker att de kommer springa till gammelmedia och gnälla över att de har blivit mailbombade igen. 😉 Och ojja sig över hur hemska vi pirater är som mailbombar och vägrar lyssna på deras nyspråk…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s