Pride – En sammanfattning

Så… hade som sagt tänkt posta varje dag och dessutom slänga upp bilder med posterna, men ork/tid stoppade mig och nu märker jag att tidsbrist stoppar mig från att fixa med bilder till den här posten också. Har helt enkelt för mycket att göra för tillfället.

Det är intressant att vara på Pride. Det är en skön och öppen stämning och man har väldigt kul, men samtidigt… Så som resten av mitt liv är så märker man skillnaden i hur öppna folk är på Pride. Folk vågar vara öppna om saker på ett helt annat sätt som jag inte riktigt (med vissa undantag) inte ser i min omgivning utanför Pride. Och det är faktiskt lite synd. Jag skulle inte ha nåt emot ifall folk vågade vara lika öppna som under Pride även resten av året. En del gör det, det är ju helt uppenbart. Men det är många som annars inte gör det. Och det är synd att det ska behöva vara så.

Lite av en sammanfattning kan jag ändå slänga upp och vill ni se lite bilder är det bara att gå hit. Det finns fler, men jag vet inte om de finns online.

Den första dagen var väldigt kul och intressant. Vi upptäckte att KD hade varit inbjudna, men hade tackat nej och deras plats hade lämnats över till ett BDSM tält. Vi fick goda relationer med det tältet nästan direkt och en i partiet blev rejält uppbunden och dessutom fastbunden utanför moderaternas tält. Moderaterna ansträngde sig för att inte titta när det hände och efter bara en liten stund bad de oss att sluta. De var helt enkelt väldigt tråkiga. Vi fick dock lite tips från BDSM-tältet om en lämplig partipiska eftersom den vi har tydligen är av för dålig kvalitet.

Sen gick det bara utför. 😉 😀

Det blev väldigt mycket prat med folk som var intresserade av vår politik och med andra som inte hade hört talas om oss. Träffade en som verkade vara för övervakning, men alla andra var emot den övervakning som är på väg att införas. När det gällde fildelningen så var det väl lite mer motstånd. Patent brukar inte folk vilja prata så mycket om, men jag vet att en av mina partikamrater råkade ut för ett längre samtal om det.

Pingat på Intressant.

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s