Dages korta tankar

För ett tag sen skrev jag en post som handlade om att integritetsintrången skulle börja tidigt. Idag ser jag ett nytt uppmärksammat fall och den här gången håller jag verkligen med DI (nåt som jag inte alltid gör).  Och det här händer om och om igen, kameror, fingeravtryck m.m.  Jag undrar verkligen varför vi är så snabba på att låta oss själva bli övervakade? Speciellt för nåt sånt här simpelt. Är vi så rädda av oss?

Och när det gäller att stjäla så finns det tydligen värre problem än nån som ”stjäl” en skollunch lite då och då. Eller vad sägs om en försvunnen 400 meter lång sandstrand?

Hittar sen via lite slösurfande i brist på arbetsuppgifter till en underbar site: Moviemistakes.com som listar upp och visar vilka missar de har gjort i diverse filmer. Väldigt underhållande tidsfördriv. 😀

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Övervakning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s