Nedslag på internet

Ema har översatt Ole Husgards berättelse om hur det går till i Danmark sen de fick sin version av antipiratlagen. Hårresande historia som inkluderar ett självmord. Rick Falkvinge skriver bra om den och riksdagsledamöternas arrogans.

Och sen har Anna Trobergs upprop (med Mikael Nilssons fina frågor) redan fått sin första respons. Det är ett band som heter Royal Downfall som är ett rockband från Umeå som är för fildelning och emot jakten på pirater! Ett stort arrr! (De är så pass mycket för att man kan ladda ner gratis från deras hemsida – eller de länkar till sin musik på The Pirate Bay.)

Aftonbladet har plockat upp att en ny bloggbävning verkar i antågande och har till och med ”snott” bloggväggen. Tur att vi pirater inte har nåt emot att dela med oss. 😉

 

Pingat på Intressant. Andra bloggar om , , , , , , ,

Bloggat om Piratjägarlagen, Antipiratlagen, Ipred1 nyligen (data från knuff.se): Opassande | Mina Moderata Karameller | yo mstuff! | Rick Falkvinge (pp) | ProjektPåRiktigt | Opassande igen | EXORCISTEN | Nätkoll.se | Tommy K Johansson | Anna Troberg | Christian Engström (pp) | scaber_nestor | www.webhackande.se | Rick Falkvinge (pp) igen | Opassande #3 | Anna Troberg igen | Rick Falkvinge (pp) #3 | andra sidan | Opassande #4 | Drottningsylt | Rick Falkvinge (pp) #4 | Davids åsikter | Intensifier | Opassande #5 | Dynamic Man | PiratJanne | Minimaliteter | Argast Nu | PiratJanne igen | Högerkonspiration | Under den svarta natthimlen | SVT Opinion – redaktionsblogg | Farmorgun i Norrtälje | Mina Moderata Karameller igen | Basic personligt | insane psycho clowns | PiratJanne #3 | Copyriot | PiratJanne #4 | PiratJanne #5 | Mattias tycker och tänker | Basic personligt igen | Bitchslap Barbie | Karl Sigfrid | Mikael Persson | Svensson | V, fildelning & upphovsrätt | ProjektPåRiktigt igen | Hax | satmaran | Daniel Scythe | Davids åsikter igen | Samtidigt i Uppsala | Klibbnisses Blogg | Intensifier igen | Hax igen | Svensson igen | Bitchslap Barbie igen | Dumheterna | Rick Falkvinge (pp) #5 | Rick Falkvinge (pp) #6 | Anna Troberg #3 | Motpol | Josef säger… | Copyriot igen | Christian Engström (pp) igen | Hax #3

Gammelmedia om Piratjägarlagen, Antipiratlagen, Ipred1 nyligen: Mikael von Knorring: Piratjägarlagen öppnar för hot och utpressning (SVT)

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Nedslag på internet

 1. WB skriver:

  Jo hon har fått respons. Anna borde söka jobb på Norra brunn?

 2. PiratJanne skriver:

  Nu hänger jag inte alls med…

 3. Pingback: Rick Falkvinge (pp) » Antipiratlagen IPRED1: Polisen ska vara polis

 4. Pingback: Fildelning och framtidens musikbransch at andra sidan

 5. Pingback: Antipiratlagen förklarar krig mot barnfamiljerna « Christian Engström (pp)

 6. Pingback: Doktor Spinn » Bloggarkiv » Vad tycker kreatörerna själva om fildelning?

 7. Pingback: Rick Falkvinge (pp) » Antipiratlagen IPRED1: Rättssäkerhet och utpressning

 8. Pingback: Rick Falkvinge (pp) » Antipiratlagen IPRED1: operatörernas ansvar

 9. Pingback: Rick Falkvinge (pp) » Antipiratlagen IPRED1: Politiska svek

 10. Pingback: Rick Falkvinge (pp) » Antipiratlagen IPRED1: Digitala analfabeter

 11. Pingback: Debatt 30/10 « Bitchslap Barbie

 12. Pingback: Bloggbävningen FRAnk | Doktor Spinn

 13. Pingback: Rick Falkvinge (pp) » Antipiratlagen IPRED1: Identitet och teknikutveckling

 14. Pingback: Rick Falkvinge (pp) » Antipiratlagen IPRED1: Statens impartialitetsgaranti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s