Nedslag på internet

Brokep postade igår och berättade om att det tydligen har fattats ett myndighetsbeslut om att han är ”hetlevrad” och ”olämplig att träffa”. Det… jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag tycker att det är snudd på skandal att upphovsrättsmaffian får springa där om och om igen i sina kostymer och ge sin bild av saken, men vi som är av annan åsikt får det inte.

Webhackande har skrivit en bra post om ifall gratis verkligen är sämre än nåt som kostar mycket. Väldigt läsvärd.

Via Anhedonie så får jag reda på att Beatrice Ask tydligen gjort bort sig rätt rejält i en intevju. Tragikomiskt att se…

Christopher Kullenberg tar en titt på vad som har hänt i Danmark sen de fick sin version av IPRED. En 15:åring fick ett krav på 400 000 danska kronor… Hur var det nu… De skulle skicka ut varningsbrev?

Och så avslutar vi med dagens garv. kol14 försökte för ett tag sen gå ur Stim. Det visade sig vara lättare sagt än gjort. På sätt och vis är jag glad för det, för det var länge sen jag skrattade så mycket. 😀

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nedslag på internet

  1. Joakim skriver:

    Vill tacka för allmänt tänkande, och kommentar på STIM. Det är lite lagom att STIM-humorn blir riktad åt både haha- och uhoh-hållet, men ett som är säkert är att svärdet faktiskt slipas för level 2.

  2. PiratJanne skriver:

    Och jag vill tacka för en otroligt underhållande post. Även om det är för att den är tragikomisk. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s