Alexander Bard, Liberati och IP-nummer

Emma tar sig en titt på den nya folkpartistiska nätverket(?) Liberati som är folkpartiets nya internetsatning och upptäcker att… umm… de knappt finns på internet. De har en sluten grupp på facebook och en sluten mailinglista på yahoo…

Sen hittar jag via Emma till Mikael Nilsson som har försökt gå med i Liberati och fått nobben – detta eftersom piratpartister är rättshaverister och därför inte välkomna. Hysteriskt rolig mailkonversation mellan Mikael och Alexander. Gå och läs!

Henrik Barkman konstaterar att han inte är ett IP-nummer. Också mycket läsvärt.

Detta inlägg publicerades i Fildelning, Underhållande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s