Lite nedslag på internet

Emma skriver om partimötet vi hade igår och jag tycker hon fångar upp stämningen väldigt bra. Våra möten är för det mesta ganska löst hållna och även om jag försöker hålla nån form av ordning så kan även jag sticka iväg på sidospår. Det känns helt enkelt som att det är delvis möten och delvis bara trevlgit umgänge. Även om vi kallar det för partimöten så är alla välkomna, oavsett om man är medlem eller inte. Höstens inplananderade möten hittar du här och vi brukar sitta i källaren (så inte FRA kan avlyssna oss ;)).

Joshen har valt att öppet gå ut och erkänna att han röstade på Centerpartiet i förra valet och ber alla om ursäkt för det. För min del så förlåter jag honom. Det är lätt hänt att bli lurad av politiker – jag vet att jag i alla fall trodde på Johan Linander, Fredrick Federley och Annie Johansson…

Joshen har också postat bra om exakt vilken avgrund som IPRED öppnar upp. Väl rekommenderad läsning.

Och apropå IPRED. Om du har Facebook så hoppas jag att du inte har missat gruppen stoppa IPRED som i skrivande stund har 22 615 medlemmar, vilket är ganska fantastiskt med tanke på att den bara har funnits i några veckor. Den har verkligen vuxit i rekordfart. Och jag hoppas att du inte missar att skriva på namninsamligen mot IPRED.

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Underhållande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s