Bloggala

I måndags hade jag turen att bli medbjuden på utdelningen av aftonbladets stora bloggpris. Det var en intressant och rolig tillställning. Det var en drös med bloggare som jag träffade för första gången, och det var väldigt trevligt. Dessutom fick jag återse andra som jag inte har träffat på länge. Också mycket uppskattat. Det ända tråkiga var ju att när utdelningen väl var över så var ljudnivån väldigt hög, vilket gjorde att man skrek mer än man pratade – och jag kan inte tro att jag precis skrev det där. Jag börjar bli gammal. 😉

Jag är oerhört glad över att Emma vann i katergorin Politk och att Micke och Anna fick hederspris för stoppaFRAlagen.nu – alla tre är värdiga vinnare. En annan värdig vinnare, som tyvärr inte vann, är Johanna Sjödin.

Många andra har skrivit om utdelningen och där finns det även en massa bilder. En del är t.o.m. på mig.

Anna Troberg – Bilder från bloggalan

Opassande – Stort tack till er alla

Jonathan – Rätt bloggare vann

Drottningen – Alla var där

Joshen – Grattis Opassande!

Oscar Swartz – Stora bloggpriset: Pirater och FRA

TantraBlog – Stora Bloggpriset – galan!

Emil Oldenburg – En värdig vinnare

MinaModerataKarameller – Stora Bloggpriset – Vimmelbilder…

Christian Engström – Välförtjänta bloggpriser till pirater

Rick Falkvinge – Reflektion från Stora Bloggpriset

Pingat på Intressant.

Andra bloggar om , , ,

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bloggala

 1. Caspian skriver:

  Mina besserwisserfasoner sätts igång när jag ser din rubrik: bloggala stavas med två g! (Man skriver aldrig samma konsonant tre gånger i rad, så vid sammansatta ord i stil med just blogg-gala, eler glass-skål blir resultatet – såvida man inte använder bindestreck – bloggala samt glasskål.

 2. PiratJanne skriver:

  Vaddå? Jag förstår inte vad du menar – det är ju det jag har skrivit. 😉

  Tack för påpekandet. Skyller det på hjärnsläpp. 😀

 3. PiratJanne skriver:

  Förresten, ska du på Dragonforcekonserten den 28:e?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s