YouTubemania

Tänkte inleda fredagen med en samling YouTubeklipp som jag tycker är helt underbara.

För ungefär ett år sen (kanske 1½) blev jag introducerad till en helt underbar version av Total Eclipse of the Heart. Det är den norska humorgruppen Hurra Torpedo som står för den och ända den dess så är den versionen nåt som spelas mycket när jag känner mig lite nere. Den är helt enekelt för underhållande både bildmässigt och ljudmässigt. Om du klickar på klippet, så titta verkligen på videon. Den är helt underbar! Och… om du verkligen, verkligen tycker om orginalet så… har jag nu varnat dig. 😀

Vi fortsätter sen med några klipp från den brittiske komikern Marcus Brigstocke och jag önskar verkligen att fler människor skulle lyssna på det han säger om ”the climate swindle” och verkligen ta till sig det. Det känns som att det behövs.

Om du inte är allt för fundamentalt troende inom nån av de tre abrahamiska religionerna eller om du är det men fortfarande har ett sinne för humor så tycker jag också om det han säger om just de tre religionerna. Han kommer med kritik, men med glimten i ögat och har inget emot att samtidigt driva med sig själv – sånt gillar jag.

Sen går han in på varför britterna tycker så illa om USA och klagar på allt USA gör och varför han tycker att det är helt rätt.

Och så kan vi avsluta Marcus Brigstockeserien med ett klipp där han tokdissar sitt bredbansbolag och gör en underbar Gollumimitation.

Jag inser att den här posten hittills bara innehållit män, så jag avslutar med två klipp från en kvinnlig komiker som är helt underbar! Lisa Lampanelli heter hon och hennes roast av Gene Simmons var en av de bästa jag har sett. Men inte direkt säkert för jobbet om du inte har hörlurar…

Och sen ett klipp till med henne när hon är med på nån improvgrej. Verkligen NSFW. Jag tycker om hur publiken reagerar och tar allt hon säger med en klackspark.

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Underhållande. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till YouTubemania

  1. nef skriver:

    Tackar ödmjukast för tipset att kolla in Brigstocke–han var ju underbar! Lampanelli har länge varit en favorit, och när det kommer till roasting är hon drottning! Har du sett roasten av William Shatner förresten? Rekommenderas varmt. 😀

  2. Piratjanne skriver:

    Kul att du gillade honom! Och jag håller med om att han är underbar – speciellt att han inte har nåt emot att driva med sig själv. 🙂

    Hmm… tror inte jag har gjort det. Får ta och leta upp den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s