Dragonforce

I skrivande stund håller jag och min flickvän på att göra oss i ordning för konsert. Precis som förra gången så har vi inte betalat för oss och om vi kommer hem med t-shirts från konserten så är det för att vi har snott dem – tjuvar som vi är. Vi har heller inga planer på att betala eventuell garderobsavgift eller för dricka som vi införskaffar där (för sånt får man ju inte ta med sig in).

Den här gången är det dags för Dragonforce som är ännu ett band jag upptäckte sommaren 2006 via Pandora.  Om man jämför Dragonforce och Edguy så tycker jag faktiskt mer om Edguy. Inte för att Dragonforce är sämre – jag gillar verkligen deras musik med de snabba trummorna och de långa sångerna. Men det som Edguy har och som Dragonforce saknar är humor.

Jag säger inte att Dragonforce är humorlösa typer, men om de har nån humor (vilket jag utgår ifrån) så märks inte det i musiken. Jag har inte märkt det alls. Och det gör att jag föredrar Edguy.

Nu har jag inte tid för världens längsta post, men jag tänkte ge er en låt av Dragonforce som jag verkligen tycker om. Soldiers of the Wasteland.

Jag skulle verkligen vilja se en vid på den låten med bilder från TV-serien Supernatural. Det är en helt underbar serie och det första jag tänkte på när jag hörde den låten var just den serien. Jag har några bilder i skallen redan som skulle passa men jag kan inte göra vids och även om jag vet att jag kan lära mig det så har jag verkligen inte tid för det just nu. Kanske nån gång i framtiden.

Här hade jag tänkt slänga in ett roligt klipp från Supernatural, men eftersom nån (antagligen det jävla tv-bolaget) har bestämt sig för att man inte får embedda den videon så skiter jag i det.

Pingat på Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dragonforce

  1. Jenny skriver:

    Åh visste inte ens att Dragonforce spelade i Sverige idag.. där ser man. Nåja, det får räcka med en rockkonsert per år för min tomma plånbok. 🙂 (jag betalar för dem… )

  2. PiratJanne skriver:

    Jupp – de spelade på Tyrolen.

    Oooh… du betalar för saker? Men jag som trodde du var en pirat? 😉 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s