Knappnytt

Under valarbetet 2006 upptäckte jag Knappnytt med deras underbara guid till förstagångsväljare. Jag såg snabbt på de avsnitten de hade gjort innan den guiden och har sen dess följt deras avsnitt. Många är mina vänner som har blivit utsatta för visningar av olika knappnytt. Och nu har stunden kommit till ett till avsnitt.

För ”jag” (den här bloggen alltså) är nämligen med i Knappnytt 11! Det här är helt underbart! Jag fick reda på det under eftermiddagen och tillbringade kvällen med att berätta för alla jag känner som jag träffade på piratlanet att jag minsann är med i senaste avsnittet av knappnytt. Det är skitkul! 😀

Alla avsnitten hittas här och det senaste här. Men eftersom att jag utgår ifrån att folk är lata bekväma så postar jag även avsnittet på bloggen.

Läs även andra bloggares åsikter om

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Knappnytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s