Telekompaketet – sista chansen!

Idag är sista chansen att påverka i frågan om telekompaketet.

Om du inte gjort det innan och vill göra det så skynda på. Klockan 12:00 idag går tiden ut.

Läs mer hos:
Piratpartiet
Christopher Kullenberg

Pingat på Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Telekompaketet – sista chansen!

 1. hansp skriver:

  Hej,
  -Idag fram till kl 12 är sista chansen att mobilisera för tilläggsförslag, men fortfarande oklart om Fjellner fått 39 MEP:ar att skriva på sitt förslag. Liberaler, vänstern och gröna har egna liknande förslag, så principfrågan kommer upp även om Fjellner inte lyckas. Personligen hade jag hellre sett att grupperna gått fram enat, men MEP:arna har bra rutin på att rösta om olika tillägg.

  -4 maj har infrastrukturminister Åsa Torsensson presskonferens om telekompaketet.

  -5 maj röstar parlamentet i plenum om telekompaketet och ändringsförslagen.

  Så vi kan påverka fram till 5 maj!

 2. Hora Sängdahl skriver:

  Hoppas inte för mycket på sånadär mailkampanjer och vad det nu är. Maktens herrar kan lugnt ignorera dem. De har klart för sig att den internetaktiva medelklassen skäller nog så högljutt, men bitas kan den inte.

  Sedan gäller det att vara mycket vaken för politikens tvära kantringar. Det vi nu ser är hur Alliansregeringen mycket plötsligt framträder som det nakna tyranniets huvudkraft. Den sargade socialdemokratin börjar, rörigt och yrvaket, visa livstecken och gryende medvetenhet om hotet mot vår frihet och vår demokrati.

  Med tanke på den ekonomiska krisen har medelklassen allt skäl till oro och pessimism. Det välstånd som finns räcker nu bara till de verkligt rika, som vill kompensera sig för storförluster på aktiemarknaden. Medelklassen har att se fram emot en omfattande proletarisering. Vi kastas en efter en ut i otrygghet och misär. Den gradvisa destruktionen av internet är monopolkapitalets metod för att lamslå medelklassen, med dess för Makten hotfulla grepp mom nymedia.

  För att vinna verklig kraft måste frihetsrörelsen alliera sig med den folkliga sociala rörelsen till försvar för välfärdssamhället. Det är av vitalt intresse för oss allihop med tanke på vår nya otrygghet. Vi måste göra oss av med vår naivitet och våra illusioner och börja kämpa på allvar, annars är det kört för oss. Och kom ihåg: att enbart sitta på internet och väsnas räcker inte långt.

  Det gäller nu att sätta till alla klutar för bringa åstad ett opinionsras för våra tyranniska regeringspartier.

  Samt att på allvar resa den radikala parollen:

  SVERIGE UT UR EU.

  Så ett avslutande ord till alla fega wordpressbloggare. Det gäller nu att se över sin egen småaktighet. Samtliga system utom Blogger filtrerar bort mig, vilket ju är enbart löjligt, som vi ser. Vem är egentligen er huvudfiende: TYRANNIET – eller vidriga vidriga vidriga lilla trollet jag?

  – Peter Ingestad, Solna

 3. PiratJanne skriver:

  Peter – att förolämpa personen som du kommenterar hos är vanligtvis inte rätt approach. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s