Imorron gäller det

De senaste veckorna har verkligen varit intressanta och fartfyllda. Jag har haft väldigt kul i mitt arbete för partiet under valkampanjen, även om det ibland har blivit lite väl mycket. Det ska bli väldigt skönt när det är över och vi vet hur många vi får skicka till Bryssel, men en del av mig kommer att sakna det.

Det är en otrolig känsla att vara ute och arbeta tillsammans med de andra aktivisterna i partiet och få höra folks hyllningar och att de redan har röstat på oss. Vissa tycker inte om oss, men… det är okej det med. 🙂

Måste säga att jag har haft en otrolig tur som har haft en sån förstående flickvän vid min sida. Hon har inte gnällt eller protesterat när jag så många kvällar varit frånvarande. Det känns bra att idag ha kunnat gengälda det genom att hjälpa henne få ihop en post hon borde ha skrivit för länge sen.

Annars så har jag idag varit del i den sista slutspurten i Stockholm. Var och delade ut flygblad i stan i några timmar och hann även med att bli intervjuad av en reporter från Expressen. Det skulle komma en artikel om oss imorron.

Just imorron tänkte jag nog göra Stefan Flod sällskap i Uppsala (fast jag lär inte vara där från 10:00 – så galen är jag inte ;)) och passa på och se vår coola valstuga innan jag deltar i valvakan på KTH i Stockholm.

Imorron tar vi hem det här! Redan innan vi får resultatet är jag förbannat jävla stolt över den här organisationen och över vårt arbete.

Pingat på Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Pirat. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Imorron gäller det

  1. PiratJanne skriver:

    right on, homie!

  2. Pingback: opassande » Blog Archive » En riktigt spännande dag tack vare mångas insatser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s