TPB-domaren inte jävig…

Jag hade tydligen rätt när jag för några veckor sen skrev att hovrätten inte ansåg att TPB-domaren var jävig. Inte visste jag att jag kunde se in i framtiden… Kanske nåt zen-liknande tillstånd som uppstår när jag bloggar. 😉 😀

Jag undrar dock över en sak. I den här artikeln står det att Ola Samuelsson (Gottfrids advokat) har sagt:

– Men vi har inte mer ammunition att ge. Jag kan inte se att vi har andra eller nyanserade argument att komma med.

Men om man (som jag gör) läser TPB:s blogg så har man ju sett den här posten. Visserligen är det folk som har hört av sig anonymt,  men ändå… det borde vara nåt att bygga vidare på. Tycker jag i alla fall…

Pingat på Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Pirat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till TPB-domaren inte jävig…

  1. Pingback: Två dåliga nyheter – Mab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s