FRA igen

Jag har verkligen försökt ha semester, men givetvis går det inte att hålla sig helt utanför när det var massa om FRA… men det blev inget bloggande.

Och just nu – efter omröstningen igår så… har jag inget att skriva.

Så istället länkar jag till Emma och till flickvännen som bägge skriver bra om FRA.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Övervakning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till FRA igen

  1. farmorgun skriver:

    Som många av er andra, bearbetar jag mina känslor för att göra något konstruktivt av den energi som det genererar. Har tagit det första steget i andra kapitlet i min FRA-historik – jag har registrerat mig som medlem i PP samt sänt ett mejl till Erik Ivarsson, där jag berättat att jag är beredd att göra en insats. Istället för att låta negativa känslor ta över vill jag arbeta för något positivt så mycket jag orkar med hänsyn till min hälsa.

  2. PiratJanne skriver:

    Det är kul att höra att du är medlem, även om jag gärna hade sett att anledningen uteblev…

    Men jag håller med – det gäller att rikta in sig på det positiva och inte bli för nedstämd av att lagen gick igenom. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s