Möte med valberedningen

Igår hade jag och de andra (Jimmy, Jonathan, Marco, Mimmi och Mab) i Piratpartiets valberedning ett möte där vi pratade om många olika saker. Det här är alltså valberedningen som ska presentera ett förslag på ny styrelse på årsmötet som sker nu till våren.

Vi diskuterade ganska många saker och mötet höll på väldigt länge. Vi pratade om många olika saker, mest om hur vi arbetar och hur vi ska arbeta, och en av de sakerna som togs upp var att vi skulle försöka öppna upp vår process lite grann – bli lite mer transparenta.

Den här bloggposten är ett första steg i det ledet, men det kommer att komma mer. Vi ska ta fram en post som ska läggas upp på forumet där vi beskriver hur vi jobbar hittills. Eftersom vi inte är klara med vårt arbete än så kan vi inte berätta allt vi gör – helt enkelt för att inte ge enstaka personer fördelar som andra inte har haft.

Men meningen är att vi allteftersom vi blir klara med vissa moment i arbetet berättar hur vi har gjort och varför vi har gjort som vi har gjort.

Pingat på Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Detta inlägg publicerades i Pirat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Möte med valberedningen

  1. maloki skriver:

    Härligt 🙂

  2. Pingback: En dag hos valberedningen | Jimmy Callin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s