Möte med valberedningen – onsdag

Så har vi precis avslutat en till session med valberedningen. Dagens session började redan klockan 19:00 med en inbokad intervju som sedan gick över till ett tre timmar långt möte där vi diskuterade sammansättningen på den nya styrelsen.

På mötet som vi hade i måndags så gick vi igenom alla kandidaterna och valde ut de som vi tyckte var bäst till ett förslag på en ny styrelse. Sen tog vi ett uppehåll till idag för att ge folk tid att tänka över vårt förslag.

Vi hade som sagt en sen intervju idag till en plats i styrelsen som vi trots lite teknikkrångel lyckades genomföra ganska så snabbt innan vi satte igång med dagens möte.

På mötet idag så tog vi de kandidater som inte kom med i förslaget i måndags och gjorde ett nytt försök. Vi tog varje kandidat en och en och jämförde med alla i förslaget från i måndags för att se om det var nån som vi tyckte passade bättre. Det tog bara en tre timmar att gå igenom alla kandidaterna på det här sättet. Har jag nämnt att vi har gjort många intervjuer? 😉

I slutändan så kom vi fram till att förslaget vi la i måndags är väldigt bra, men att det finns några som eventuellt skulle passa bättre.

Så vi ska ha ett nytt möte imorron kväll där vi tittar på de som eventuellt skulle passa bättre. Och efter det så borde vi vara klara med ett förslag till en ny styrelse.

Sen är det bara den nya valberedningen och revisorerna kvar…

Pingat på Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Pirat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s