Projekt 500 Bäckar Små

Som vissa av er kanske redan har förstått så har mina senaste dagar varit ganska turbulenta. Och mer än så tänker jag inte kommentera det som har hänt den här veckan.

Däremot så tänkte jag få lyfta fram Projekt 500 Bäckar Små från Skivad lime som jag tycker är ett alldeles utmärkt initiativ och är en av anledningarna till att jag tycker så mycket om det här partiet.

Efter att ha diskuterat saker med min underbara sambo så har vi bägge kommit överens om att skänka 1000 kronor var till projektet. Alltså sammanlagt 2000 kronor.

Hon har bloggat om det hon också.

Pingat på Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Detta inlägg publicerades i Pirat. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Projekt 500 Bäckar Små

 1. Göran Widham skriver:

  #wordness

  Att till och med i er osäkra situation göra den uppoffringen är stort Janne!

 2. Mia* skriver:

  Min spontana reaktion: jamen, fan – det är ju du som ska ha pengarna! Det kändes jättekonstigt att läsa om att ni, som har det så knappt och dessutom är de som drabbas mest påtagligt, också ger pengar till det här. Otroligt imponerande engagemang! Det är så man skäms för att inte lägga mer än så… Men det är ju inte färdigt ännu och jag har nog tänkt att jag gott kan lägga fler lusentappar längre fram om så behövs.

  #wordness – helt klart!

  (och jag såg just att prenumerationen på din blogg verkade ha trillat bort ur min Google Reader – sånt känns otäckt, tycker jag)

  • Mia* skriver:

   Hm. Ser nu att min prenumeration ligger kvar mot den gamla WordPress.com-adressen – kanske redirecten dem emellan som strular. Nåja, nu prenumererar jag med båda adresserna. Någon av dem borde ju funka… 😉

  • PiratJanne skriver:

   @Mia

   Tackar. 🙂

   Det var absolut inte meningen att du ska skämmas. Men vi ville få göra nåt. Det är ett viktigt år i år så…

 3. emma skriver:

  Verkligen stort av dig (er). Det gör mig extra stolt att få kalla er båda mina vänner.

 4. Pingback: Anna Troberg » Klart att jag bidrar med en bäck jag med!

 5. Pingback: 500 Bäckar små gör till slut en hel å – Mab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s