The Simpsons Sing the Blues

Igår råkade jag av misstag hitta en riktigt skatt från min uppväxt!

1990 släpptes ”albumet” (eller som jag kände det ”kassettbandet”) The Simpsons Sing the Blues med tio låtar som karaktärerna i Simpsons sjunger. Lisa, Bart, Homer, Marge och även Burns har egna låtar som i vissa fall är original till plattan och i andra fall är covers.

Om man gillar Simpsons så är det en jätterolig skiva och jag är överlycklig över att ha blivit påmind om den och ha hittat den på YouTube. När jag väl hade ramlat över den på YT så kollade jag runt lite och den finns ju så klart på TPB också!

Tror min favorit är från sista låten när Lisa och Bart sjunger om hur det är att vara syskon och avslutar låten med:

A brother and a sister, we will always be this close.

Bart: Let go of my hand, Lisa.

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Underhållande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s