En kränkning av en kampanjledare


Flattr this

Idag så tillbringade vår vice partiledare en bra stund med att kasta skit på mig på sin blogg. Tid som hon hade kunnat spendera mycket bättre på t.ex. ett seminarium som Sifo höll i om kärnväljare. Men jag antar att det är roligare och viktigare att kasta skit på en av sina medarbetare än att faktiskt uträtta något arbete.

Nu när hon så totalt har förstört min subtila och diskreta plan så har jag inget annat val än att återge vad som hände här på min egen blogg så ni läsare kan bilda er en egen uppfattning.

Ja, bilden på mig utan för husvagnen är sann.

Men även om en bild säger mer än tusen ord så förtäljer den inte hela sanningen. Det är en ögonblicksbild som inte berättar vad som hände innan.

Sanningen är den att jag tillbringade många timmar i husvagnen, ja. Men inte som en svikare eller förrädare som Troberg insinuerar i sin bloggpost.

Jag tillbringade många timmar hårt arbetandes med att övertyga Ask om den felaktiga politik hon har fört de senaste månaderna och hur hon skulle kunna få en bättre image bland de unga väljarna genom att föra en politik som de unga gillar. Ta bort Ipred, FRA m.m. Ja, ni förstår säkert.

Det är så otroligt sårande och faktiskt t.o.m. kränkande när Troberg på det här otroligt låga sättet insinuerar att jag skulle vara en svikare och förråda partiet.

Det märks inte minst i hur hon idag har sågat mig på bloggen, kommentarerna och på twitter. Och när jag försöker få till ett lunchmöte för att få förklara exakt vad jag gjorde och varför så lurar hon först i mig att vi ska träffas för lunch klockan ett och sen när det är för sent för mig att äta lunch innan ett seminarium så avblåser hon lunchen för att hon inte har tid.

Jag är helt klart mycket besviken på Trobergs agerande idag och hoppas verkligen att hon behandlar andra i partiet på ett bättre sätt…

Pingat på Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Pirat, Underhållande. Bokmärk permalänken.

26 kommentarer till En kränkning av en kampanjledare

 1. Sophia skriver:

  Janne! Jag sitter här med en mycket ångerfull vice partiledare!
  Hade vi – för det var ett visst grupptryck med i bilden – insett vilka uppoffringar du gjort för piratrörelsen så hade vi aldrig kritiserat, utan bara stöttat!

  Vi har skickat ett fång blommor till din Hanna för att hon generöst var beredd att offra dig för idealen och kommer i veckan skicka henne en ny man. Vi har också bokat tid för dig hos Calle som hjälper dig att reda ut traumat.

  Du är en sann hjälte! Att rädda Sveriges demokrati genom att ta sängvägen med Bea är mer än som kan krävas av någon! Kudos!

  Vi pirater står bakom dig som en man. Numera impotent, men dock.

  • Jan Lindgren skriver:

   Jag tycker det är mycket tråkigt hur ni i tantlaget fortsätter att medelst härskartekniker trycka ner, förminska och kränka folk som jobbar för samma sak.

   Bara för att ni inte riktigt har den orken som ni hade en gång i tiden så betyder det inte att andra är i lika dåligt skick som ni.

   Trots den stora uppoffringen som jag har gjort så har jag faktiskt tagit mig igenom händelsen utan några större men. Jag vet att ingen i tantlaget skulle kunna göra samma sak och jag har förståelse för det. Men jag tycker det är mycket sorgligt att ni inte längre har så pass mental kapacitet kvar så ni kan inse att andra som är i bättre form än vad ni är kan klara av det jag gjorde utan några större men.

   Jag hoppas på att ni alla tar lite tid och tänker igenom ert agerande de senaste dagarna och agerar lite värdigare i framtiden. Det räcker med nakenchocker nu, faktiskt.

  • Sophia skriver:

   Jag trodde att du var större än så här Janne!

  • lcaz skriver:

   Extremt dåligt att forsätta på en offeciel blogg! vad hella friden, vet ni hur dummt det är utåt?????

   Säkert jätte kul internt men ni är väll inte alla 16år eller och bete sig så öppet?
   // besviken Pirat.

   • Jan Lindgren skriver:

    Trist att du inte tycker om den här bloggposten, men jag har alltid haft ett visst mått av humor på den här bloggen. Jag förstår dina invändningar och ska ha det i åtanke, men kommer dock inte sluta försöka få in humor i mina bloggposter ibland.

    Jag har fått höra att jag hade kunnat vara tydligare med att den här bloggposten inte var på allvar och ska tänka på det.

 2. Laszlo Donat skriver:

  Jaa, Janne! Tant Ask har behov av en rejäll påsättning så att hon kan tänka klart och inte vara så gnällig! Att just du skulle ha gjort det är en ful anklagelse! Hon är ju en tillgång till PP så som hon är! Tantlaget är nog bara svartsjuk!
  Håll stånd PiratJanne!
  Vänligen Laszlo

  • Jan Lindgren skriver:

   Tack Lazlo!

   Jag är helt övertygad om att nu både Anna och Sophia är både avundsjuka och svartsjuka på Ask och att det är detta som får dem att på det här sättet agera ut mot mig.

   Det är sorgligt när två människor inte kan agera med mer sans, men jag hoppas de kan få sina känslor under kontroll och sluta slå vilt omkring sig.

 3. Pingback: Tweets that mention En kränkning av en kampanjledare « Jan "PiratJanne" Lindgren -- Topsy.com

 4. Hurtig skriver:

  Almedalen, the Telenovela

 5. Hmm, ni verkar ha alldeles för roligt för ert eget bästa. Jag undrar om vi inte måste ta och förbjuda sånt…

  😛

 6. Hans J skriver:

  Jag tycker att det är bra om Fräulein Troberg medelst avblåsta luncher kan hjälpa till att få kampanjledaren ”fit for fight”…

  Det vet ju alla att ”hungriga vargar jagar bäst” !

  Fråga: Tar hon entré till den där husvagnen? Lätt chockad fast å andra sidan så vet man ju att moderaterna med sin syn på totalt frisläppt företagande kan hitta på vad som helst…

 7. E-mannen skriver:

  Tips! Skriv en elak kommentar om dig själv på hennes blogg och stäm henne!
  Det funkar! Jag lovar!
  http://outad.blogspot.com/2010/07/trollvalde.html

 8. mats p. skriver:

  Andreas: Tänker ni fortsätta att nedmontera rättssäkerheten genom fler drakoniska lagar under nästa mandatperiod? Jag tänker på FRA-lagen, IPRED, Datalagringsdirektivet etc.
  Beatrice Ask: Vi kommer att fortsätta slå vakt om rättssäkerheten och rättstryggheten även nästa period.

  Stor humor på DNs livechat!

 9. *skrattar gott* du skrämde mig med din rubrik först…Självklart skriver du vad du vill i din blogg. Visar att det finns humor samt att vi ibland behöver *blaja* lite. Det är väl sommar för oss pirater med. Vår styrka sitter i att vi är hela mäniskor och ej politiker maskiner.

 10. Pingback: Kärring is Caring | Anna Troberg

 11. Hans J skriver:

  Vanligtvis välunderrättade källor meddelar att Ask (i skam?) nu flyttat sin husvagn till en mer undanskymd plats. Undrar hur mycket vår Jan inverkat på detta eller medverkat i detta… Fick den månne en ”P”-bot?

  ”AskAsken” är borta …

 12. Pingback: Tantligor, salt och astroturfing « Jan "PiratJanne" Lindgren

 13. Pingback: Bloggbråk och kommunikation online « Jan "PiratJanne" Lindgren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s