Kapitel 58 – En bil

Resan hem är ganska så händelselös och Echo och Evan släpps av först innan bilen åker vidare med Jake utan att vänta på transportbilen. Medan de väntar så lastas bågarna av från transportbilen som sen kör iväg. Bägge bågarna ser ut att må bra och de kör ner dem i garaget och parkerar dem där innan de beger sig upp till sin lägenhet. På väg upp till lägenheten så stöter de på Mrs Newton som undrar om allt är bra. Hon har inte sett till nån av dem på flera dagar och nu så såg hon att de kom hem i en limousine?

Echo nickar och ler mycket och förklarar att allt är bara bra och att de blev avsläppta av en ny vän som de har fått. Hon ursäktar sig med att de är lite trötta och att de måste vidare. När de kommer hem så verkar Pesky för en gångs skull vara glad över att se dem och ställer inte till med några problem. Echo och Evan blev bägge av med sina comlinks när de var på uppdrag, men Evan har inte tillbringat tiden hos Tony med att lata sig utan har redan skaffat ersättning åt dem bägge.

Echo ringer sin kontakt Grace som är mekaniker

”Hoi chummer” säger Echo när Grace svarar.

”Echo! Var har du varit?! Jag har försökt få tag på dig i nästan en vecka nu”

”Jag vet, jag vet. Jag har varit upptagen med… jobb”

”Aha. Vad var det du jobbade med sa du? Import och export-branchen?”

”Precis. Jag var tvungen att göra en resa för att överse mina affärer”

”Uh, huh. Så vad har du på hjärtat gumman?”

”Tja… det viktigaste först. Hur var killen du gick hem med förra helgen?” säger Echo och skrattar

”Verkligen fantastisk i sängen, men gud så tråkig han var. Verkligen helt hjärndöd. Så jag behöver nån ny. Är du game för ikväll?”

”Tack för inbjudan, men ingen party för mig ikväll. Jag…”

”Inget party? Mår du riktigt bra, vännen?” avbryter Grace.

”Lite sliten efter min resa bara, men jag tänkte gå ut på min lokala krog och ta nån öl eller två. Men inte mer än så. Men du. En anledning till till att jag ringer. Jag har en van som skulle behöva plockas upp och repareras. Den står i Tacoma och jag tänkte höra om det är nåt du kan hjälpa till med?”

”Absolut. Är då där just nu eller?”

”Näh, men han som äger den kan vara där om nån timme eller så. Kan du hämta upp den då?”

”Inga problem. Ge mig bara hans nummer så fixar vi det”

”Kanon! Sorry, Grace men jag skulle verkligen behöva gå nu. Vi får höras lite senare. Kanske gå ut och festa imorron?”

”Låter bra det. Höres.”

Evan åker iväg och kollar till sin van och möter upp Grace och ser till att hon tar med den till sin workshop innan han åker tillbaka hem igen.

(Vad är det här? Det är en del av min bok som postas på bloggen. Info finns här.)

Pingat på Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Flattr this

Detta inlägg publicerades i Nano2009. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s