Kapitel 59 – Samtal

När han är tillbaka så har Echo precis duschat och bytt om och är på väg till den lokala krogen The Red Bull, eller som skylten ovanför stolt proklamerar “Th R d Bu  “ och frågar om han ska haka på, vilket han också gör.

När de kommer dit så är det fortfarande ganska tidigt så det är inte så mycket folk, men Joe står bakom disken som vanligt. De går fram och beställer in varsin öl och när de har fått den så tar sig Echo en ordentlig titt runt lokalen. Hon kollade visserligen in den när de kom in, men bara lite snabbt för att se efter om det fanns nåt möjligt hot. Nu tittar hon lite noggrannare och sätter nästan ölen i halsen när hon ser Dances sittandes längst in i baren i ett mörkt hörn. När hon tittar på honom så vinkar han åt henne att hon ska komma dit så hon säger åt Evan att följa med och de går bort till Dances.

När de kommer fram till bordet så säger han kort ”Sitt” utan att flytta sig från sin plats och de sätter sig bägge ner vid bordet.

Han ler och säger ”Jag sa ju att det skulle gå bra om ni följde er plan som ni hade tänkt er.”

Echo tittar på honom och säger sen ”Iceman det här är Dances. Dances det här är Iceman.” och blir avbruten av Dances som säger ”Dances with Clouds är mitt hela namn, men Dances går bra. De flesta människor är lata och har inte lust att uttala hela”

”Du ville se oss” säger Echo

Dances skakar på huvudet och svarar ”Ni ville se mig. Ni har en del frågor som jag kan hjälpa er med. Jag vet till exempel att ni bägge är magiskt aktiva och att ni bägge två är physads.” Han håller upp en hand när bägge är på väg att säga nåt.

”Jag vet att ni bägge två har mycket cyber, även om Evan här har mer cyber än dig Joanna.”

Evan, Echo och Dances sitter i baren under många timmar sent in på natten och pratar om magi, cyber och många andra saker innan de till slut skiljs åt.

(Vad är det här? Det är en del av min bok som postas på bloggen. Info finns här.)

Pingat på Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Flattr this

Detta inlägg publicerades i Nano2009. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s