En ”publicerad” bok

I slutet av juni började jag lägga ut min bok ”From Dusk til Dawn” här på bloggen. För ett tag sedan så postades det sista kapitlet och hela boken ligger nu alltså ute på bloggen att läsa och kommentera för alla som känner för det.

Om du vill hjälpa mig att editera den så har jag även skapat en wiki för boken där varje kapitel har sin egen sida.

Jag tar tacksamt emot all feedback på boken oavsett om det gäller story, karaktärerna eller stavning. Det här är första gången jag har skrivit en bok och definitivt första gången jag har lagt ut den så att folk kan läsa och jag vill gärna veta vad folk tyckte.

Om du vill läsa den första posten om boken så finns den här.

Pingat på Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,


Flattr this

Detta inlägg publicerades i Nano2009. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En ”publicerad” bok

 1. Christer skriver:

  Hej Janne,

  jag har nu läst hela boken och kan sammanfatta mina intryck med: I like!

  Utan att ha varit inne på wikin har jag lite känslan av att ha en oslipad diamant framför mig, men det kan ju vara just för att det du lade ut inte blivit bearbetat/kritiserat av någon annan än du själv. Du vet hur det är, det är nästan omöjligt att producera något substantiellt utan att antingen ta hjälp av minst ett par ögon till eller acceptera att det blir lite hipp som happ – hur noggrann man än försöker vara, missar man alltid något.

  De flesta SF-historier jag läser är inte så cyberpunkiga, så därför är det kul att få hamna lite utanför de vanliga domänerna. Mina favoritförfattare just nu när det gäller SF är nog Iain M. Banks och Peter F. Hamilton.

  • Jan Lindgren skriver:

   Tack för svar och kul att du tycker om! 🙂

   Heh… om jag ska vara helt ärlig så har inte ens jag bearbetat den här boken. Den skrevs under en hektisk månad i november förra året och låg i malpåse ända tills jag beslutade mig för att lägga upp den. Den enda bearbetningen jag har gjort har varit att göra om från 10 kapitel till 59…

   Men, ja. Ta hjälp av andra med bearbetning är en bra idé – och det var ju lite meningen med att lägga ut den såhär. Fast det verkar som om jag får peta på några specifika personer istället. Kul experiment var det i alla fall. 😀

 2. Pingback: Kreativitet skapar mer kreativitet | Sanningen som jag ser den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s