Mot Sherwoodskogen!

Sitter nu på bussen till båten som ska ta mig till Sherwoodskogen Almedalen. Det är inte första gången jag åker dit för Piratpartiet och jag ser verkligen fram emot det, precis som varje gång innan. Vad gör det då att man bara sov tre timmar inatt?

Bredvid mig på bussen pågår det redan livliga politiska diskussioner och jag ser fram emot många fler sådana, även om de just nu är aningen distraherande.

Just de politiska diskussionerna och de många seminarier, föreläsningaroch debatter som pågår under den här veckan är det jag ser fram emot. Det finns så otroligt mycket att välja på – faktiskt så pass mycket att man som pirat inte hinner gå på ens i närheten av alla som är intressanta utan man tvingas sålla ganska kraftigt och det känns alltid trist med de som man inte hinner gå på.

Men även om jag inte hinner gå på allt jag vill gå på så ska det bli otroligt kul!

Pingat på Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om ,


Flattr this

Detta inlägg publicerades i Pirat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mot Sherwoodskogen!

  1. Pingback: På väg till Politikerveckan i #almedalen tillsammans med andra pirater. « Emil Isberg

  2. Pingback: På väg till Politikerveckan i #almedalen tillsammans med andra pirater. « Emil Isberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s