Nominerad till Styrelsen

För ett tag sedan blev jag nominerad till att sitta i styrelsen för Piratpartiet. Jag blev så klart väldigt hedrad – det är alltid kul att veta att folk uppskattar det arbete man har lagt ner de senaste åren och en position i styrelsen är en bra indikation på detta.

Jag har dock tackat nej till nomineringen eftersom jag sitter som Partisekreterare.

Om man bortser ifrån det faktum att jag inte skulle ha tid att sitta som både Partisekreterare och som medlem i styrelsen så står det i våra stadgar att en person som sitter i styrelsen inte heller får sitta i ledningen. Vilket innebär att det skulle bli ett val mellan att sitta kvar som Partisekreterare eller ge upp den platsen för att bli ledamot i styrelsen.

Även om jag inte tvivlar på att jag skulle kunna bidra till styrelsens arbete så känner jag i dagsläget att jag gör mer nytta för partiet genom att sitta kvar på den position som jag har och det är därför som jag tackar nej. Det här betyder inte att jag för alltid har stängt dörren för att sitta i styrelsen, utan att jag i dagsläget trivs bra där jag är.

Vem det än var som nominerade mig så tack så mycket och jag hoppas du/ni har förståelse för mitt beslut.

Detta inlägg publicerades i Pirat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s