Kära Hammerfall – Det är inte ni, det är vi

Jag vet att vi hade bokat den här dejten sen länge, ni, jag och min sambo. Jag vet att vi såg fram emot den i alla fall och hoppas att ni såg fram emot den också. En kväll tillsammans i Arenan, bara vi tre och några tusen personer till. Med tanke på att vi fick avboka förra dejten lite hastigt och lustigt sådär nån timme innan så räknar jag med att ni hade sett fram emot det här – vi gjorde det i alla fall. Det blev därför extra tungt och sorgset när vi återigen tvingades avboka sådär i sista stund. Vi hoppas verkligen att ni inte tog allt för illa vid att vi inte dök upp och hoppas att ni hade en bra kväll i alla fall.

Vi vill bara se till så att ni vet att det är inte ni som är problemet. Det är vi. Vi lovar. Ni har absolut inte gjort nåt fel. Nu har inte spelat musik för högt på kvällarna, eller glömt bort att fälla ner toasitsen (ni är alla jättebra på det hälsar min sambo). Vi är kanske lite störda på att ni inte diskar efter er, men ja… vi har sagt att vi ska skaffa diskmaskin under lång tid så… vi kan låta det vara för tillfället. Jag tycker väl personligen det blir lite väl många långa hårstrån kvar här hemma när ni har varit på besök, men så blir det när man har långt hår…

Men det här är ju bara småsaker och inget stort att hänga upp sig på. Och det gör vi inte heller. Vi lovar.

Näh, det är vi som är problemet. Det är inte er det är fel på utan oss. Vi… tja… vad ska vi säga? Vi är väl helt enkelt på en plats i livet där det helt enkelt inte fungerar. Vi behöver stå på egna ben ett tag. Ta reda på vilka vi är och vad vi vill få ut av livet. Jag hoppas ni inte tar det personligt att vi inte dök upp i lördags, men det är tyvärr sånt som händer ibland. Vi hoppas ni vet att ända sen den där spelningen på Gröna Lund 2007 så har ni fått en plats bland våra metalhusgudar.

Så… Vi tänkte vi kunde ta en liten paus. Och vem vet… om nåt eller några år när ni släpper en ny skiva eller åker ut på ny turne utan att ha släppt ny skiva… tja… då kanske vi har hittat oss själva igen och… äh. Hör av er när ni ska spela på ny turne så ska vi se om det inte kan bli en dejt!

(Den planerade tredje konserten förra veckan blev det tyvärr inget med av en drös olika skäl. Vilket var väldigt synd eftersom vi bägge två hade sett väldigt mycket fram emot den – speciellt eftersom det inte blev nåt av förra gången heller. Känns lite surt att ha köpt totalt fyra biljetter till två konserter som blivit oanvända, men sånt händer ibland.)

Pingat på Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kära Hammerfall – Det är inte ni, det är vi

  1. Niklas Ängelid skriver:

    Du kanske kan använda de oanvända biljetterna i braskaminen, om du har en sådan. Då kanske de sprider lite värme…

  2. Men om ni inte går dit, hur ska då tröjförsäljarna få betaaaaaalt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s