Nominering till Styrelsen

Nu har valberedningens förslag kommit ut och då är det inte längre hemligt att jag ställer upp i valet till styrelsen. Jag vet inte riktigt vem som nominerade mig, men jag har blivit petad på från flera olika håll om att jag skulle passa i styrelsen så när valberedningen ringde för ett tag sen hade jag redan hunnit fundera en del kring det. Trots det fattade jag inte ett slutgiltigt beslut förrän efter samtalet från valberedningen där jag kunde få svar på en del frågor och funderingar jag hade.

Jag har trivts väldigt bra i rollen som Partisekreterare, men jag känner att det är helt rätt för mig att ta klivet in i styrelsen om jag får medlemmarnas förtroende. Om det sker kommer jag givetvis att kliva av rollen som Partisekreterare, men jag är säker på att Anna kan hitta något som är minst lika bra som jag om inte bättre.

Oavsett vad som händer så kommer 2014 bli ett spännande år. 🙂

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Pirat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s