Mina val till riksdagslistan

Förutom att jag röstar på mig själv eftersom jag tror att jag med min erfarenhet både inom och utanför partiet skulle vara ett bra tillskott både på listan och i riksdagen så tänker jag inte berätta vilka mer jag röstade på.

Istället vill jag uppmana alla som röstar i valet till riksdagslistan att tänka själva på vilka kriterier de tycker är viktigast och vilka kandidater som uppfyller dessa kriterier. Har man väl gjort det borde valet vara enkelt. 🙂

Om du är nyfiken på mig så svarar jag gärna på frågor i min utfrågningstråd som du hittar här.

Andra tankar om hur man röstar:

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Pirat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mina val till riksdagslistan

  1. mrquispiam skriver:

    Nordenfur, inte Nordefyr. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s