Exjobb igen

För ett tag sen så bad jag om hjälp med mitt exjobb – och responsen jag fick var fantastisk! Jag fick in nästan 200 svar på bara nåt dygn eller två. Det var otroligt snällt av folk.

Sen dess så har jag fått in en del svar till och är precis över 300 svar på min enkät. Men jag skulle vilja ha mer och därför ber jag om hjälp igen.

Ni som har gjort enkäten – kan ni sprida den vidare till andra? Och ni som läser det här och inte har gjort den – kan ni ta lite av er tid för att göra den? Det skulle betyda väldigt mycket för mig och det tar bara en 5-10 minuter av din tid.

Oh! Jag har läst alla kommentarerna jag har fått och tackar väldigt mycket för dem. Tyvärr kan jag inte göra ändringar i enkäten då folk redan har gjort den och det skulle förstöra min insamlade data. 🙂

Enkäten finns på www.mindns.nu och tar som sagt en 5-10 minuter att göra.

Tack på förhand!

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Exjobb igen

  1. Gustav skriver:

    sexjobb?

  2. Pingback: Twitter Trackbacks for Exjobb igen « Jan "PiratJanne" Lindgren [janlindgren.se] on Topsy.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s