Primärvalet

Jag har inte skrivit så mycket om primärvalet även om jag gick ut med min officiella kandidering här och har skrivit en post om andra pirater i Stockholms län som jag tycker förtjänar mer uppmärksamhet här.

Anledningen till det är att även om jag tycker att primärvalet är viktigt så vill jag hellre lägga min tid på att arbeta för partiet än för att lyfta fram mig själv. Som tur är så finns det andra som hjälper till. 🙂

Det finns en tråd på forumet med frågor och om nån tar sig tid till att ställa frågor till mig så förtjänar de att få ett svar, även om jag inte alltid hinner svara direkt. Har du några frågor till mig så ställ de gärna där.

Sen har Jonathan Rieder Lundkvist gjort ett jättebra arbete med att filma kandidater och vad de vill. Han var med på mötet förra veckan och spelade in filmer, och jag känner att jag å mina och Annas vägnar ska be om ursäkt för att… för att vi inte var fullt så seriösa vid inspelningen. Tack Jonathan, och jag hoppas du hade lika kul som vi hade när vi spelade in det här. 😀

Ett stort tack till Hans Alvenkrona som satte ihop det mötet som jag (och många andra kandidater) var på förra torsdagen! Det var verkligen lyckat och ett mycket bra initiativ. 🙂

Jag och Anna Troberg kampanjar ju tillsammans till riksdagen – glöm inte att besöka vår gemensamma site.

Pingat på Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om ,

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Primärvalet

 1. Hans J skriver:

  Jag anser att det var kort och koncist!

  ”Vi pirater kan det här och vi vet hur man gör” låter utmärkt! Det är ju precis det som i mycket saknas i riksdagen idag.

  Vi kan inte ha ledamöter som ”bara litar på experter” – som låter någon annan bestämma!

 2. Pingback: Thomas Tvivlaren - Med tvivlet som insats

 3. calandrella skriver:

  Bäst kandidatfilm! 😀

 4. Josef Boberg skriver:

  ”Tänk så underbart det är – att ingen behöver vänta ett enda ögonblick – innan de börjar med att göra världen bättre på något sätt.”Anne Frank

  = ”ord på RiksDagsVägen”hälsar Josef B.

 5. PiratJanne skriver:

  Hans: Tackar! 🙂

  calandrella: Wow! Tack igen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s